Zeeuwse Zaken

  • Scherpe prijzen
  • Grote collectie
  • Persoonlijk contact
  • Klantenservice
  • Veilig aankopen
Like ons op Facebook

Zeeuwse Relatiegeschenken

Een Zeeuwse geschenkmand is een mooi Zeeuws relatiegeschenk. Niet alleen kunt u uw eigen mand samenstellen, ook voegen wij er voor u een visitekaartje of full color etiket met uw boodschap aan toe. Hieronder treft u diverse artikelen aan waarvan wij voor u -veelal met kleine aantallen en zonder veel meerkosten- een eigen souvenir of relatiegeschenk kunnen maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom  Graag maken wij -geheel vrijblijvend- een voorstel.

Als dealer van diverse relatiegeschenkproducenten bieden wij u ook bedrukte pennen, tasjes, keramiek, usb's etc. Graag denken wij mee over een relatiegeschenk naar wens. Klik hier voor een catalogus met allerlei relatiegeschenken incl. prijzen. Graag maken wij een offerte voor het door u gewenste artikel.

Door onze eigen specialisatie in Zeefdruk is het ook mogelijk om uw eigen logo / ontwerp op een fles wijn of andere (Zeeuwse) likeuren te verkrijgen. Een chique uitstraling en een tal aan mogelijkheden! Natuurlijk is het voor kleine aantallen ook mogelijk om een gepersonaliseerd etiket te laten ontwerpen, interesse? Vraag naar de mogelijkheden en we helpen u graag verder!

Zeeuwse Relatiegeschenken