Dutch Soap – Coconut Body Butter

Dutch Soap Company 

Pure – Handmade – Natural

 14,96 incl. BTW

EAN: 8785276943955 SKU: 100072 Categorie:

Coconut Body Butter

De heerlijke zoete geur van kokos is een verleiding op zich, maar er zijn meer voordelen die het gebruik van kokos voor het lichaam met zich meebrengt. Kokos heeft veel voordelen voor de huid. Het kan rimpels en ouderdomsvlekken verminderen en de huid ook grondig hydrateren. Kokosolie zit vol met antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen, die de huid sneller verouderen. 

Het geheim van onze Body Butter zit in de eenvoud: deze is samengesteld uit uitsluitend natuurlijke oliën en shea-boter die wij binden met biologische pijlwortel.

Pijlwortel staat al eeuwenlang bekend om haar geneeskrachtige werking en is zeer belangrijk in de Chinese Homeopathische geneeskunde.

Omdat wij geen water gebruiken bij de fabricage is het resultaat een zeer rijke en voedende crème die bovendien geen onnodige toevoegingen zoals stabilisatoren of conserveringsmiddelen bevat.

Mensen die onze Body Butter gebruiken zullen vanaf de eerste maal het verschil ervaren. Ongekend zacht, helend en subtiel geurend zal onze Body Butter een vaste plaats in uw badkamer krijgen.

Bewaar dit product op kamertemperatuur en buiten direct zonlicht.

Ingrediënten;
Butyrospermum Parkii butter(bio), perseagratissima oil,prunus amygdalus dulcis oil, maranta arundinacea, root powder perfume*,tocopherylacetate.  *of natural origin

Conditie

nieuw