Over Zeeuwse Zaken

Zeeuwse Zaken
Zeeuwse Zaken is als groothandel sinds 1998 in de loop der jaren uitgegroeid tot dé dienstverlener op recreatief gebied en specialist in Zeeuwse artikelen en relatiegeschenken.
Sinds 2003 verzorgen wij de rond-zeefdruk op flessen en kruiken. Buiten Zeeland doen we dat onder de naam Prins Relatiegeschenken. Deze activiteit is uitgebreid met een etikettenservice waardoor we elk denkbaar relatiegeschenk voor u kunnen maken. We denken mee over het realiseren van een mooi geschenk voor u.
In de loop der jaren maken wij ook een geschikt streekproducten mandje voor u, zowel in kleine als in grote aantallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kerstpaketten of andere relatiegeschenken, ook deze mandjes kunnen wij personaliseren met uw eigen etiket en/of logo.

Zeeuwse Zaken bevoorraad wekelijks het Zeeuwse bedrijfsleven, van Aarenburg tot Bruinisse.
Uniek is onze service dat wij kosteloos bestellingen uitleveren ongeacht het orderbedrag.
Zo kunt u bij ons producten bestellen met een minimumafname van 1 stuks.

Folderverspreiding / badkoeriers
Vanaf het begin (1999) verzorgen wij de verspreiding en drukwerk van attracies naar verblijfsaccomodaties en recreatiebedrijven in Zeeland. Deze folders leveren wij gratis af aan recreatiebedrijven binnen Zeeland die deze willen ontvangen. Deze folders leveren wij wekelijks af.
Ook verspreiden we de badkoerier die in het seizoen maandelijks verschijnt op Walcheren/Schouwen-duiveland en de Bevelanden. De badkoerier is een evenementenkrant/toeristische informatiemagazine.

Bevoorrading supermarkten
Heeft u een supermarkt die u van Zeeuwse streekproducten wilt voorzien, dan bent u aan het juiste adres. Onze webshop bevat vele artikelen die wij op voorraad wekelijks uitleveren binnen Zeeland.
Er zijn veel verschillende Zeeuwse artikelen die leuk zijn binnen een “Zeeuwse meter” , deze producten kunnen wij voor u inrichten zodat u er een mooie Zeeuwse meter aan overhoud. Hiervoor leveren wij gratis (indien gewenst) Zeeuwse schapstrips met de Zeeuwse vlag aan.

Voor meer informatie over de folderverspreiding / badkoerier neemt u contact met ons op.

Prins Relatiegeschenken

Lokale Specialiteiten, Bijzondere gelegenheden

Voor elke plaats en voor elke gelegenheid maken wij voor u een specialiteit; “Op het gemakje bij een Thools Bakje” of “Roosendaals Spraakwater”, “Wij” (bedrijf) wensen u prettige feestdagen… u zegt het maar! Denkt u ook aan bedankjes en presentjes na feesten en partijen, relatiegeschenken en kerstgeschenken.

Prins Relatiegeschenken
Wij zijn als groothandel gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en kruiken met likeur, wijn of bier. Wij zeefdrukken rechtstreeks op de fles. Vanaf 60 stuks kunt u uw eigen afbeelding, logo of boodschap op een fles zetten.

Wanneer u denkt aan kleinere aantallen is een eigen etiket een goed alternatief!  Wij maken full colour folie-etiketten voor elke gelegenheid. Ook kunnen we etiketten maken in elke door u gewenste vorm!

We kunnen voor u desgewenst het etiket of de zeefdruk volledig ontwerpen. We hebben bij wijze van spreken genoeg aan een schets op een bierviltje…Dit alles doen we zonder bijkomende kosten!

Meer weten?
Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden! Heeft u interesse? Neemt u dan a.u.b. even contact met ons op. Wij horen graag van u!

Telefoon: 0113-211818
E-mailadres: info@prinsrelatiegeschenken.nl